Rólunk

A Szervin Kft. 1994-ben kezdte meg a működését. Kezdetben 3 fő volt az összlétszám, amely magába foglalta az alapító-tulajdonosokat is. Fő tevékenységünk a palackozástechnikai gépek felújítása volt, melyeket zömmel Olaszországból szereztünk be. A szerencsés piaci helyzetnek és ügyfeleink elégedettségének köszönhetően képesek voltunk a növekedésre és a folyamatos fejlődésre. A minőségi munkavégzés érdekében folyamatosan bővítettük a létszámot, hogy lehetőleg valamennyi munkafolyamat az irányításunk alatt maradhasson, így tudunk ügyelni a minőségre, sok esetben 1 év garanciát vállalva az általunk felújított és eladott gépekre. Az ezredfordulóra számtalan nagy külföldi projektet vezényeltünk le, de a magyar piac meghatározó szereplőjévé is váltunk.

Ekkoriban a „köztudatban” a Szervin Kft. mint a nagy projektek kivitelezője élt, amelyben van némi igazság, hiszen olyan beruházásokat vezényletünk le az elmúlt 17 évben, mint a Kecel-Öreghegyi Pince, a Weinhaus Kft., az Ostoros-Novaj Bor Zrt., Kiss és Társai Kft., és a sort folytathatnánk hosszasan. Ezek a beruházások komplexitásuk valamint nagyságuk miatt is jelentős szakmai sikernek bizonyultak és segítették a cég fejlődését, ügyfeleink elégedettsége pedig számunkra a legjelentősebb marketing eszköznek bizonyult az elmúlt 17 évben.

A piac változásait mi is igyekszünk rugalmasan követni, ezért az elmúlt 6-8 évben egyre inkább meghatározóvá vált tevékenységünkben az új gépek forgalmazása-telepítése. A felsorolt nagy cégeket zömmel új gépekkel szereltük fel, valamint nyitottunk a kisebb méretű, ám fejlődni tudó és akaró cégek felé is, ez a nyitás pedig eredményesnek bizonyult, ismét elsősorban a pozitív visszajelzések valamint a jó munka elvégzése miatt. Mindig törekszünk a rugalmasságra, így személyre szabott megoldásokkal igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket, hiszen tudjuk: mindenki másképp csinálja, másra van szüksége. Új palackozó soraink 1200palack/óra kapacitástól egészen a 8000 palack/óra teljesítményig megtalálhatók országszerte. Mindezek mellé a szőlészet-borászat valamennyi szükséges felszerelése (szőlőszállító kocsitól a présekig ) megtalálhatók nálunk. Ezen kiváló minőségű termékeinknek köszönhetően ma már partereink között üdvözölhetünk olyan neves borászatokat, mint Vesztergombi Ferenc, Figula Mihály, Gere Attila vagy Günzer Tamás pincészetét… és még sokan másokat, akiket megtalál a Referenciák-partnereink menüpontban.
Ma már nem csupán az élelmiszeripar vállalatait tudjuk kiszolgálni, hanem jelentős lépéseket tettünk a vegyipar felé is. Öntapadós címkézőink akár konyhai tisztítószerek akár motorolajok címkézését el tudják végezni, így ezen a területen is tapasztalatokat szereztünk, természetesen sok esetben a teljes projektet levezényelve.

Barangoljon weboldalunkon, mely legújabb fejlesztésünk, elkészítésekor a fő szempontot az informativitás jelentette. Reméljük, hogy akár használt-akár új gépeink között megtalálja a megfelelőt és hamarosan aktív ügyfeleink között köszönthetjük Önt.