Telefon: +36 78 451 363

CED

A magyar kormány által finanszírozott Kárpát-medencei Gazdaságfejlesztési Program a határon túli gazdáknak nyújt támogatást mezőgazdasági és ipari eszközök beszerzésében.

Egyszerű, könnyen megvalósítható pályázati forma a magyar állampolgársággal rendelkező határon túli magyar magánszemélyeknek, vagy a tulajdonukban levő vállalkozásoknak.

Foto

Rólunk:
Cégünk kiváló minőségű magyar gyártású, és uniós országokból érkező gépeket kínál a Kárpátmedencei Gazdaságfejlesztési Programban. Cégünk a GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAM MINŐSÍTETT SZÁLLÍTÓJA!


Cégünk szőlészeti, borászati és élelmiszeripari berendezések gyártása, értékesítése, és üzemeltetése terén több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik melyet a Gazdaságfejlesztési Programmal keretén belül remekül tud hasznosítani. 2018 végén kapcsolódtunk a programhoz, és segítjük a határon túli gazdákat az eszközvásárlási pályázatokban, Erdélyben, Partiumban, Felvidéken, Vajdaságban, Kárpátalján és Drávaszögben.


Célunk a határon túli szőlészetek, borászatok, palackozó üzemek, konzerv vagy vegyipari üzemek hatékonyságának növelésé, automatizálása, és korszerűsítése.


Foto

Elérhetőségek:
Szállítói adatbázis: https://szallitoiadatbazis.ced.hu/adatbazis
CED: https://ced.hu/


Aktuális pályázatok:
Hamarosan...