Telefon: +36 78 451 363

Szervin Kft.

A Szervin Kft. 1994-ben alakult, adószámunk azóta is változatlan, vállalatunk 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

A tulajdonosok jelenleg is aktívan részt vesznek a cég életében. Kollégáink kivétel nélkül a szakmát hosszú évek óta gyakorló rutinos munkatársak. Az alapítástól eltelt évek során számtalan változás történt a cég életében. A használtgép értékesítésünk a piaci igények miatt csökkent, helyét átvette az új gépek értékesítése. Kollégáink rendszeresen olasz partnereinkkel egyeztetve figyelik a legújabb borászati technológiákat, legyen szó szűrésről, töltésről, amelyeket folyamatosan vezetünk be a magyar piacon is.

Szervízszolgáltatásunk egyedülálló a magyar piacon, kollégáink szüreti időszakban 0-24 ügyeletben állnak készen arra, hogy a szerződött partnereinknél esetlegesen felmerülő hibákat elhárítsák. Ebben a felgyorsult szüreti világban ezt elengedhetetlennek tartjuk.

Borászati partnereink mellett egyre inkább nyitottunk más iparágak felé is, így ma már jelentős referenciákkal bírunk a kisüzemi sörfőzdék között is, valamint a hazai szesziparban.

Automatizált töltősoraink, csomagológépeink számos meghatározó hazai vállalatnál segítik a termelést.

Amennyiben bármilyen jellegű kérdése merülne fel cégünkkel kapcsolatban, kérjük lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

Munkáinkról bővebben a referenciák menüpontban tájékozódhat.

Foto