Telefon: +36 78 451 363

LANDMARK TOKAJ

2019.06.03.

Egyszerű, könnyen megvalósítható pályázati forma a magyar állampolgársággal rendelkező határon túli magyar magánszemélyeknek, vagy a tulajdonukban levő vállalkozásoknak.

A Landmark Tokaj a Közösségi Infrastruktúra Program keretén belül indult útnak, mely a Tokaji Borvidék Helyközségi Tanácsa kezdeményezésének köszönhető. A közösségi borászati feldolgozók építése és üzemeltetésé azzal a céllal jött létre, hogy a borvidéki kistermelők számára hatékony gazdálkodást tegyen lehetővé. A borászati feldolgozó üzemek korszerű technológiai felszereléséből eredően a szőlő feldolgozása és borkészítés valamennyi fázisára megoldást biztosít. A mezőgazdasági erő- és munkagép bérmunka/bérlés mellett a közösségi beszerzésbő származó előnyökből is részesülhetnek a termelők.

Cégünk azt a feladatot kapta, hogy mindhárom üzemet a méreteihez és kapacitásaihoz optimalizálva a lehető legmagasabb színvonalú szőlőfeldolgozó, borászati és palackozástechnikai berendezésekkel szerelje fel.

A feladat rengeteg előkészítést és egyezgetést igényelt. A projekteknél olyan speciális feladatoknak is megoldásra vártak, mint egy közúton szállítható mobil palackozó rendszer vagy egy szintén mobil változatú technológiai vízellátó egység is. A sok munka meghozta gyümölcsét és bátran kijelenthetjük, hogy Magyarország egyik legkorszerűbb borászatának elindításának lehettünk aktív részesei.